Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Riverbed Atlas optimaliseert data ‘ín ruste'

 

Riverbed Technology, specialist in performance-oplossingen voor wide-area data services (wds), komt met een nieuwe productgroep. Naast de Steelhead appliances die de verzending van data over het netwerk optimaliseren is er nu Atlas dat de opslag van data binnen het bedrijf optimaliseert. Dit levert in beide gevallen een reductie tot wel 95 procent van alle overbodige data op.

Met de nieuwe productgroepAtlas doet Riverbed voor ‘data in ruste' wat het met de Steelhead appliances voor ‘data in beweging' doet. Riverbed Altlas kan dezelfde toegevoegde waarde voor opslagcapaciteit bieden, die Steelheads voor netwerken bieden. Door combinatie van de Steelhead en Atlas productsuites kunnen bedrijven inefficiënties van data verwijderen, data stroomlijnen en data bijna moeiteloos door de organisatie laten stromen, vanaf creëren tot communiceren en uiteindelijk opslaan.

De Atlas appliance van Riverbed biedt bedrijven de mogelijkheid hun bestaande primaire opslagcapaciteit tot tien keer te vergroten, zonder daarbij aanpassingen aan hun bestaande opslaginfrastructuur te hoeven doen. Als de Atlas appliance bij back-up opslag wordt toegepast, is volgens Riverbed zelfs een toename in capaciteit tot twintig keer mogelijk. Atlas slaat geen data op, maar verwijdert door middel van de-duplicatie tot wel 90 procent van de bestaande data van de primaire opslagruimte. Bedrijven gebruiken op deze wijze hun bestaande opslaginfrastructuur waarvoor het feitelijk is bedoeld: opslaan en managen van data.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2756793). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×