Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

High-impact printen in kleur met Xerox

 

Voor kleine en middelgrote bedrijven met beperkte budgetten die streven naar hoogwaardige documenten met levendige en professionele kleuren, introduceert Xerox de A4-kleurenprinter Phaser 6280. Deze nieuwe Xerox machine is speciaal bedoeld voor bedrijven die hun eigen promotiemateriaal zoals marketinguitingen en klantcommunicatie printen.

De Phaser 6280 van Xerox levert hoogwaardige afdrukken met een snelheid van 25 pagina's per minuut in kleur en 30 pagina's per minuut in zwart-wit. De eerste pagina wordt binnen 10 seconden afgeleverd. De machine levert beeldkwaliteit in 600 x 600 x 4 dpi resolutie, gebruikt Adobe PostScript 3 en de kleurenprints voldoen aan de Pantone standaard.

De printer maakt gebruik van de EA-HG (Emulsion Aggregation High Gloss) Toner, die een tonerbesparing mogelijk maakt ten opzichte van de traditionele toner. De printer heeft een krachtige 400MHz processor, 256MB geheugen en heeft een duty cycle van 70.000 pagina's per maand. Hierdoor is de Phaser 6280 in staat op gebruikvriendelijke wijze complexe documenten te behandelen.

De printer bevat een papierlade voor 250 vellen en drukt af op uiteenlopende mediatypen en -formaten, zoals etiketten, briefkaarten, visitekaartjes en enveloppen. Met optionele print cartridges voor hoge capaciteiten - tot 7000 prints per zwarte cartridge en 5900 per kleuren cartridge - biedt de Phaser 6280 hoogvolume gebruikers nog lagere kosten per print.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2768775). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×