Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP ProCurve integreert Colubris productlijn

 

HP ProCurve heeft de producten van Colubris Networks geïntegreerd in haar networking portfolio. Het eerste resultaat van de integratie is de introductie van de HP ProCurve MSM410 single-radio 802.11n access Point. Het complete portfolio geeft klanten de keuze tussen volledig geïntegreerde en overlay draadloze oplossingen die investeringen in bestaande netwerken beschermt en interoperabiliteit met 802.11 devices van verschillende vendors levert.

Als eerste actie naar aanleiding van de samenvoeging van de Colubris Networks-producten in het HP ProCurve portfolio wordt een nieuw accesspoint op de markt gebracht, de HP ProCurve MSM410 single-radio 802.11n. Het apparaat is een wireless indoor access Point, speciaal ontworpen voor discrete installatie in hotels, ziekenhuiszalen en kantooromgevingen. Het product ondersteunt applicaties in het netwerk die een hoge bandbreedte vereisen.

Naast de integratie van productreeksen omvat het management integratieplan ook een geüpdate versie van ProCurve Manager. Hiermee wordt het mogelijk om Colubris-producten in het netwerk automatisch te ontdekken, in kaart te brengen en te beheren. Het geeft klanten een enkele blik op hun bekabelde en draadloze netwerktopologie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2770536). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×