Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dell RED-artwork Studio-laptops

 

Dell introduceert RED-artwork op de Dell Studio-laptops (dell.nl/studio). Dit artwork toont de visies van kunstenaars die daarmee de strijd tegen Aids in Afrika aangaan. De nieuwe aanvulling op het aanbod van Dell Art House biedt gebruikers de mogelijkheid om zowel hun persoonlijke stijl te uiten als het Global Fund te helpen in de strijd tegen Aids.

Dell biedt de mogelijkheid om laptops uit het Studio-portfoloio te voorzien van exclusief RED-artwork. De laptops kunnen worden gepersonaliseerd met speciale kunst om daarmee de strijd tegen Aids in Afrika te ondersteunen of een van de andere populaire Dell Art House-ontwerpen van Mike Ming.

Van elke verkochte Studio 15- of Studio 17-laptop met RED-artwork stort Dell een bedrag van 20 dollar in het Global Fund. Met dit bedrag kan een antiretrovirale behandeling worden betaald voor een persoon met AIDS in Afrika. Aangezien het artwork vast is geïntegreerd in de achterzijde van het beeldscherm van de Dell Studio-laptop, is het uiterst duurzaam van aard en bestand tegen krassen en slijtage.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2775536). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×