Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Stille draadloze multifunctional van Samsung

 

Samsung Electronics introduceert met de CLX-3175FW een multifunctionele afdrukeenheid voor elke kantooromgeving. De CLX-3175FW vraagt weinig ruimte en kan draadloos zijn taken uitvoeren. Pluspunt van deze printer is dat hij met zijn geluidsniveau van slechts 46 dB weinig overlast geeft.

De Samsung CLX-3175FW multifunctional is stil dankzij de toegepaste NO-NOIS-technologie. Het geluidsniveau bedraagt minder dan 46 dB, vergelijkbaar met het geluid in een bibliotheek. Zo kunnen gebruikers die vlakbij de multifunctional zitten, ongestoord blijven werken.

De multifunctional print, scant, faxt en kopieert in levensechte kleuren. Bij een maximale resolutie van 2400 x 600 dpi print de CLX-3175FW vier pagina's per minuut in kleur en zestien pagina's per minuut in zwart. De multifunctional scant in een resolutie van 4800 x 4800 dpi documenten. Met usb en PictBridge zijn documenten en foto's van een telefoon of digitale camera snel te printen en te scannen.

De CLX-3175FW is standaard voorzien van draadloze aansluiting. De automatische documentinvoer zorgt ervoor dat 15 pagina's in één keer zijn te scannen. Voor het kopiëren zijn een aantal creatieve en slimme kopieerfuncties ingebouwd. Meerdere pagina's zijn op één pagina af te drukken. Met de ID-kopie-functie zijn gemakkelijk beide zijden van een identiteitsdocument af te drukken op een kopietje en met de Posterkopie-functie zijn posters van 16 A4'tjes te maken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2780691). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×