Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

QuestControl Nova Slider X 600 muis

 

QuestControl introduceert de Slider X 600 muis van Nova op de Nederlandse markt. Belangrijk kenmerk van deze device is dat hij kan worden aangepast aan de voorkeuren van zijn gebruiker. De Slider X 600 is volgens QuestControl de ultieme fusie van innovatie en toptechnologie.

De Nova Slider X 600 muis maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ‘Glide Pads'-materiaal, de Caramic Glide Pad. Het Caramic materiaal garandeert een superieure beweging, snelheid en reactie die een Glide sensatie levert. De Slider X600 muis glijdt daardoor soepel en natuurlijk over het muismatje.

Door het monteren van de verbindingskabel aan de zijkant van de muis geeft de Slider X 600 meer bewegingsruimte, zonder kabel die in de weg zit. Door de lage plaatsing van de bedrading op de muis, wordt de kans op een kabelbreuk geminimaliseerd.

De gevoeligheid van de muis kan met stappen van 100 DPI worden aangepast tot maximaal 3200 DPI. Ook kan elke willekeurige toets op het toetsenbord aan een knop van de muis worden toegewezen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2789256). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×