Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Multimedia harddisk met iPod aansluiting

Mvix introduceert de MvixPVR draadloze multimedia harddisk. Daarmee kunnen pc-, Mac- en ook iPod-gebruikers video en ander beeldmateriaal afspelen op een normale tv. De MvixPVR heeft een maximale capaciteit van 1000 GB.

Voor met name Mac gebruikers was het tot nu toe behelpen als het ging om het afspelen van video's vanaf de computer op de televisie. Juist de ondersteuning van verschillende videoformaten blijkt vaak een heet hangijzer. Met de MvixPVR multimedia harddisk biedt Mvix nu een oplossing voor zowel de pc- als Apple-gebruiker. Het is een opslagmedium om digitale films, homevideo's, foto's en muziek direct af te spelen op de televisie vanaf de pc, een Mac of een iPod.

De MvixPVR is een draadloze multimedia harddisk die alle gangbare digitale audio- en videoformaten probleemloos afspeelt op de televisie. Of de mediabestanden nu op de pc, Mac, iPod of interne harddisk van de MvixPVR speler zelf staan, met behulp van de meegeleverde afstandsbediening worden ze rechtstreeks afgespeeld op de televisie. Als Multimedia Harddisk heeft de MvixPVR een opslagcapaciteit tot maximaal 1000GB.

Buitenshuis kan op iedere willekeurige computer met een internet verbinding toegang worden verkregen tot de MvixPVR. Films, homevideo's en foto's kunnen dan op afstand worden bekeken. Een MvixPVR in combinatie met een MvixBOX internet harddisk biedt talloze mogelijkheden waarbij alle mediabestanden staan opgeslagen op één centrale plek binnenshuis.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.