Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fujitsu Siemens lichtgewicht notebook

 

Fujitsu Siemens Computers presenteert de nieuwste aanvulling van zijn Lifebook-serie mobiele notebooks. Met een scherm van 12,1 inch en een gewicht van slechts 1,3 kilogram is de ultracompacte Lifebook P8020 het paradepaardje van de hardwareproducent.

De nieuwe Lifebook P8020 is een stijlvolle, krachtige bondgenoot voor het dagelijkse werk, stelt Fujitsu Siemens in de aankondiging. Net als zijn grote broers en zusters is hij op het nieuwe mobiliteitsplatform van Intel gebaseerd. Andere ‘technische toppers' zijn de onbeperkte connectiviteit met ingebouwde snelle 3G/UMTS-module, de beveiliging met onder meer een vingerafdruksensor, een SmartCard-controller en een TPM-module, en energie-efficiëntie. Dat laatste is te danken aan een speciaal voor kleine systemen ontwikkelde processor die op ultralage spanning werkt

Met een Docking Station wordt de P8020 het alternatief voor een desktop. Met zijn ingebouwde dvd-rw is hij een volwaardige mobiele werkplek. De notebook is verder voorzien van wlan en Bluetooth. Voor videochats met collega's is er een ingebouwde camera.

Tot slot zijn er vier toepassingsknoppen die de gebruiker direct toegang geven tot belangrijke systeeminstellingen en applicaties. De EcoButton schakelt ongewenste functies uit om energie te besparen en bij mobiel gebruik de batterijduur te verlengen. De MobilityCente -knop brengt de gebruiker recht naar de mobiele instellingen. LaunchCenter-knop opent het configuratieprofiel en met de LockWorkstation-knop wordt het systeem in enkele seconden afgesloten, een extra beveiliging van de gegevens en de hardware die op reis essentieel is.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2790315). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×