Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

D-Link 802.11N WLAN voor MKB

 

D-Link, leverancier van end-to-end netwerkoplossingen voor consumenten en ondernemingen, kondigde introduceert zijn eerste 802.11n Wireless N wlan-oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf aan, de DAP-2590 en de DAP-2553. De draadloze toegangspunten (AP's) bieden bandbreedte en bereik, verscheidene werkwijzen, flexibel beheer en PoE-mogelijkheden (Power over Ethernet).

De DAP-2590 en DAP-2553 802.11n Wireless N wlan-oplossingen van D-Link zijn specifiek ontworpen om veilige en gemakkelijk bestuurbare draadloze dualband lan-opties aan netwerkbeheerders te bieden. Voor een geavanceerde installatie bevatten beide supersnelle Access Points (AP's) een geïntegreerde 802.3af PoE-ondersteuning, zodat het toestel gemonteerd kan worden op plaatsen zonder onmiddellijk beschikbare stopcontacten.

De DAP-2590heeft een harde metalen behuizing en is geschikt voor gebruik in plenum-ruimtes (de vrije ruimte boven valse plafonds). Het apparaat voldoet aan de strikte normen op vlak van brandbeveiliging voor plaatsing in luchtverdeelkamers. De ‘non-plenum'-versie DAP-2553 is met name een oplossing voor groeiende ondernemingen die de volgende generatie 802.11n wlan willen inzetten.

De twee nieuwe AP's beschikken over afneembare antennes voor een optimaal bereik met draadloze signaalsnelheden tot maximum 300Mbps zowel in de 2.4GHz als de 5GHz draadloze band. In combinatie met de ondersteuning voor Wi-Fi Multimedia (WMM) QoS-functies vormen ze hierdoor goede toegangspunten voor gegevens-, video- en spraaktoepassingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2793012). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×