Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Access point voor geleidelijke migratie naar 11n

 

Lancom Systems introduceert de L-315agn dual Wireless, een dual draadloze access point. Het apparaat omvat twee draadloze modules die zowel werken op de 2,4 als de 5 GHz frequentie. De standaard Power-over-Ethernet (PoE, IEEE 802.af) voorziet het energiezuinige ontwerp van stroom, waardoor gebruikers niet hoeven te investeren in nieuwe PoE-switches.

De nieuwe Lancom L-315agn dual Wireless is voorzien van twee draadloze modules; de 802.11abg en 802.11abgn. Dit maakt een geleidelijke, kosteneffectieve migratie van conventionele wlan-technologie naar 802.11n mogelijk. Hiermee zijn de wlans klaar voor de toekomst. De 'n'-module werkt op de 5 GHz frequentie. Tegelijkertijd ondersteunt de tweede draadloze module bestaande abg-clients op de 2,4 GHz frequentie.

Zoals alle Lancom access points, kan de L-315agn dual Wireless worden ingezet als stand-alone-apparaat of samen met een draadloze lan-controller/draadloze switch (Lancom WLC-4006 of WLC-4025). Daarnaast beschikt de L-315agn dual Wireless standaard over een uitgebreid aantal beveiligingsfuncties. Dit zijn onder andere de 802.11i met WPA2- en AES-encryptie en de 802.1x/EAP (WPA Enterprise) voor omgevingen die maximale beveiliging vereisen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2795825). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.