Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Tablet PC met dubbel touch screen

 

Het Koreaanse e-Detail brengt een bijzondere laptop op de markt. Het markante aan de Multi Web Pad is dat het systeem twee beeldschermen heeft. De Multi Web Pad is speciaal ontwikkeld voor sales representatives, consultants en werknemers in een organisatie die sterk afhankelijk is van de afdeling verkoop en/of advies met het doel presentaties effectiever en efficienter te laten verlopen.

Met de e-Detail Multi Web Pad kan de klant actiever deelnemen aan de presentatie (door een touch screen) en zorgt het voor een betere communicatie omdat de informatie voor beide partijen te zien is met behoud van oogcontact. Het apparaat is ontwikkeld is in samenwerking met het bedrijfsleven, overheid en universiteit en heeft reeds verschillende prijzen gewonnen (waaronder op de CES in Las Vegas dit jaar) wegens het innovatieve karakter.

Belangrijkste kenmerken van de Multi Web Pad zijn: geen opstarttijd, dubbel scherm waardoor oogcontact kan worden gehouden met wederpartij, dual mode (schermen kunnen boven elkaar worden geplaatst waardoor twee verschillende functies mogelijk zijn, geen hard copy presentaties meer nodig, touch screen dat actiever partciperen in een presentatie mogelijk maakt, voice en videorecording (ingebouwde webcam). E-Detail wordt in Nederland vertegenwoordigd door Prezenter Europe.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2805431). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×