Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kingston introduceert SSDNow E- en M-reeksen

 

Kingston is begonnen met de uitlevering van de eerste producten in de nieuwe SSDNow-lijn. Deze lijn telt op dit moment twee modellen solid-state drives: de E-serie en de M-serie.

Kingston richt zich met deze solid-state drives op de grote ondernemingen en geselecteerde verticale markten. De SSDNow E-reeks is vooral ontworpen voor grotere servers, terwijl de SSDNow M-reeks is bedoeld voor de veeleisende consument, die uiterste prestaties verwacht van zijn notebook. De Kingston SSDNow E- en M-serie gebruiken Intel's solid-state drives, de best presterende drives op de markt.

Energiebesparing in servers

De drives in de SSDNow E- en M-serie verdienen zichzelf in korte tijd terug door hun grotere prestaties, bijvoorbeeld de lees- en schrijfprestaties, zoals in de IOPS (in- en output per seconde)-specificaties te zien is. De snelheid van de SSDNow E-reeks betekent dat bedrijven aanzienlijk minder SSD's hoeven te installeren, vergeleken met de standaard hard disk drives (HDD). Dit leidt ook tot energiebesparingen in servers. De hoge IOPS-waarden van de SSDNow M-reeks vertalen zich in sneller booten en kortere wachttijden voor het starten van applicaties. Kortom: een vergroting van de productiviteit voor mobiele ‘power users'.

Kingston's SSDNow maakt gebruik van een standaard SATA harddisk-drive- interface, maar heeft niet de kwetsbaarheid van een HDD. De SSDNow-producten zijn degelijk en bestand tegen schokken en andere extreme gebruikscondities, omdat er geen bewegende delen in zitten. De Kingston SSDNow E- en M-reeks zijn uitgerust met SMART (Self Monitoring Analysis and Reporting Technology), een voorziening die de betrouwbaarheid en prestaties van de drives voortdurend bewaakt. De drives worden door Kingston geleverd met een garantie van drie jaar, 24x7 technische ondersteuning en KingstonCare, een uitgebreide verzameling tools en services, bedoeld om de uitvaltijd te minimaliseren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2833529). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×