Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cloud back-up van Iron Mountain Digital

 

Iron Mountain Digital, specialist in beveiliging en opslag van digitale data, brengt met CloudRecovery een nieuwe back-up- en recovery-oplossing op de markt. Gebruikers van Microsoft System Center Data Protection Manager (DPM) 2007 met Service Pack 1 kunnen per direct hun data automatisch back-uppen naar de door Mountain Vieuw geïntroduceerde oplossing.

Iron Mountain heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Microsoft. Het eerste tastbare resultaat daarvan is het product CloudRecovery. Gebruikers van Microsoft System Center Data Protection Manager (DPM) 2007 met Service Pack 1 kunnen nu hun data automatisch back-uppen naar CloudRecovery, de nieuwe back-up- en recovery-oplossing van Iron Mountain Digital. Zo kunnen ze data veilig off-site opslaan voor korte of lange termijn.

De gebruikersinterface van CloudRecovery ondersteunt integratie met Microsoft Data Protection Manager. DPM-gebruikers bepalen zelf hun retentiebeleid. Zo kunnen ze zelf bepalen wat de bewaartijd van data is: van dertig dagen tot zeven jaar. DPM stuurt de data automatisch en beveiligd naar de datacenters van Iron Mountain Digital voor archivering.

Door data automatisch te verzamelen en veilig off-site op te slaan, kan het risico op dataverlies voorkomen worden. Met deze oplossing van Iron Mountain Digital en Microsoft kunnen klanten de kosten en risico's die gepaard gaan met downtime en data recovery, verlagen en voldoen aan regelgeving door het geautomatiseerd verzamelen en bewaren van data voor de lange termijn.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2847350). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×