Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe release LearningGuide Manager

Innovatief, krachtig en veelzijdig. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van LearningGuide Solutions' nieuwe release van LearningGuide Manager, het auteurs- en publicatiesysteem voor het ontwikkelen van Elektronische Performance Support Systemen (EPSS) en andere leeroplossingen.

Het auteurssysteem LearningGuide Manager van LearningGuide Solutions stelt organisaties in staat kennis optimaal te borgen en op de gewenste manier te ontsluiten richting de eindgebruikers. Op deze manier kan voor de leeroplossing worden gekozen die het beste past.

In versie 6.0 van LearningGuide Manager is de gebruiksvriendelijkheid geoptimaliseerd en is het aantal features aanzienlijk uitgebreid. Eén van deze nieuwe mogelijkheden is een geïntegreerde `Flowchart Editor', waarmee gecompliceerde processchema's eenvoudig kunnen worden ontwikkeld en onderhouden, zonder gebruik te hoeven maken van externe software.

Daarnaast is de geïntegreerde ontwikkelmethodologie verfijnd. Hierdoor is het eenvoudiger om snel en in eigen beheer leer- en supportmaterialen te ontwikkelen voor uiteenlopende processen, procedures en ict-applicaties. LearningGuide Manager biedt auteurs verder betere ondersteuning bij het ontwikkelen door middel van de `Remote Support' optie. De gebruiker kan zo eenvoudig zijn auteursomgeving delen met de helpdesk van LearningGuide Solutions en op deze manier direct ondersteuning krijgen bij vragen.

De nieuwe versie van LearningGuide Manager is verkrijgbaar in een `Standard' en `Professional' licentie. Ten opzichte van de `Standard' licentie biedt de `Professional' licentie een `alles-in-één' oplossing, die ook de `FlowChart Editor' en alle mogelijke publicatieformaten omvat.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.