Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

LaCie verdubbelt brandsnelheid d2 Blu-ray Drive

 

LaCie heeft de brandsnelheid van zijn LaCie d2 Blu-ray Drive verdubbeld. De schijf brandt nu met een snelheid tot 8x. De hogere brandsnelheid is van toepassing op zowel single- als dual-layer discs. LaCie heeft ook de standaard meegeleverde auteur- en back-upsoftware opgewaardeerd.

Door de brandsnelheid voor Blu-ray-schijven te verdubbelen, hebben videoprofessionals meer tijd om aan hun content te werken, omdat de productietijd aanzienlijk afneemt, zegt leverancier LaCie. De d2 Blu-ray Drive slaat op één blu-ray-schijf tot 50 GB aan data of vier uur HD-video op. Dit maakt de brander geschikt voor videoprofessionals en iedereen die grote hoeveelheden data wil back-uppen of opslaan op een beschrijfbare disc. De brander heeft een Firewire- en een usb 2.0-poort. Dit maakt snelle datadoorvoer mogelijk tussen de drive en een pc of Mac.

De brander wordt geleverd met Easy Media Creator 10- en Toast 9 Titanium-software. De gebruiksvriendelijke software maakt het eenvoudig voor pc- en Mac-gebruikers om audio- en videobestanden te branden op Blu-ray-discs en op dvd's en cd's. Met de tool kunnen gebruikers ook databack-ups inplannen, video's bewerken, audio mixen en nog veel meer. Daarnaast is het mogelijk om tijdens het creëren van Blu-ray-content te werken met drie bekende codecs: MPEG2, AVC en VC-1. Verder ondersteunt de LaCie d2 Blu-ray Drive uiteenlopende Blu-ray-, dvd- en cd-standaarden, waaronder BD-Rom, BD-Rom AACS, BD-R, BD-RE, DVD±R, CD-R.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2862556). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×