Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

12big Rack-productserie van LaCie

 

LaCie introduceert zijn nieuwe LaCie 12big Rack-productserie. Dit is een geavanceerd zakelijk 2U-portfolio dat in racks is te stapelen en gericht op zakelijke ict-gebruikers en videoprofessionals. De LaCie 12big Rack Fibre, LaCie 12big Rack Serial en LaCie 12big Rack Network bieden respectievelijk san-, das- en nas-opslagoplossingen die zijn ontworpen om de meest veeleisende gebruikers prestaties, aanpasmogelijkheden, minimale downtime en gebruiksgemak te bieden.

Belangrijkste kenmerken voor de complete LaCie 12big Rack-productserie zijn de multipathed 4X 4GB/s glasvezelverbindingen, een tweevoudige mini-sas-verbinding (SFF-8088) en tweevoudige 1GB/s Ethernet-verbinding. Dit maakt het LaCie 12big Rack-portfolio tot een allesomvattende productserie voor dataopslag.

 De grootzakelijke sata-disks zorgen ervoor dat de LaCie 12big Rack-serie alle opgeslagen data altijd beschikbaar heeft dankzij redundante stroomtoevoer en koeling. De LaCie 12big Rack Fibre en LaCie 12big Rack Serial beschikken bovendien over een dual-controller-optie  De reeks biedt ook verschillende raid-niveaus voor databescherming: van raid 0, 1, 5, 10 en 50 tot raid 6. Het LaCie 12big Rack-opslagsysteem beschermt de meest belangrijke data tegen het uitvallen van twee disks. De Advanced Power Management- en disk verify-functies van de LaCie 12big Rack Fibre zorgen ervoor dat gebruikers opgeslagen data snel en eenvoudig kunnen oproepen.

 De LaCie 12big Rack-producten beschermen data voor een lange periode, zijn energiezuinig en leveren tegelijkertijd krachtige prestaties. De LaCie 12big Rack Fibre ondersteunt een Dual-Active/Active controllers-optie en biedt ruimte tot zes streams aan 422 ongecomprimeerde HD-video. Elke opslagunit is uit te breiden via mini sas-verbindingen (SFF-8088) en ondersteunt tot vier gekoppelde 2U-uitbreidingen, afhankelijk van het LaCie 12big Rack-product.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2998303). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×