Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Transcend StoreJet 18 externe hardeschijf

 

Transcend Information introduceert de kleinste externe harde schijf ooit uitgebracht in de geschiedenis van het bedrijf. Na het grote succes van de StoreJet mobile 2.5" besluit Transcend het model nu in een 1.8" versie uit te brengen. De StorJet 18 biedt 120 GB aan opslagcapaciteit.

De nieuwe StoreJet 18 mobile van Transcend Information is super licht met zijn 120 gram en makkelijk mee te nemen door het ultra compacte formaat. De 18 mobile past met gemak in de palm van je hand met afmetingen van 9.9 cm bij 6.7 cm, maar vanbinnen blijft de harde schijf extra beschermd. De behuizing van de StoreJet 18M heeft zachte, afgeronde randen en een gladde buitenkant, waardoor de harde schijf ook meteen goed in de hand ligt.

Data verlies of beschadiging bij een val wordt voorkomen omdat de StoreJet 18 mobile voldoet aan de Amerikaanse legerstandaarden (MIL-STD-810F - Transit Drop). De harde schijf maakt gebruik van geavanceerde two-stage anti-shock technologie waardoor de StoreJet 18 mobile een uitermate geschikt medium is om bestanden veilig te bewaren. Om maximale compatibiliteit met desktops en pc's te garanderen gebruikt de StoreJet 18 mobile een high-speed USB 2.0 interface (plug en play), met data transfer snelheden tot 480Mb per seconde.

Met de 'One-Touch' auto-backup knop kunnen gebruikers nieuw aangemaakte bestanden overzetten van hun pc of laptop/netbook naar de externe harde schijf. Gegevens kunnen zodoende tussen de apparaten gesynchroniseerd worden met één druk op de knop. Verder is het ook nog mogelijk de StoreJet Elite software te downloaden waarmee je in een handomdraai over nuttige software beschikt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3010972). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×