Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hansspree netbook op Nederlandse markt

 

Het Nederlandse Qwerty introduceert de Hannspree netbook. De Hans Note spring zuinig met energie om, want op één batterijlading houdt de netbook het volgens de leverancier vijf uur vol. Verder komt het machientje overeen met de al langer leverbare netbooks van onder meer Asus en Acer.

Monitor fabrikant HannsG is via zusterbedrijf Hannspree (producent van onder meer lcd-tv's) toegetreden tot de Eee PC-markt met de introductie van de netbook Hanns Note.  In Nederland wordt Hansspree vertegenwoordigd door Qwerty, dat de producten via aangesloten dealers aan de man brengt.

Met zijn 10" beeldscherm en Intel Atom N270 1,6GHz processor en 1GB geheugen is dit een mini krachtpatser. De zwarte mini notebook is uitgerust met een harde schijf van 160GB, een 1,3Mp webcam, minimaaltwee usb-poorten, geïntegreerde BlueTooth, Wi-Fi 802.11b/g/n draadloze netwerk verbinding, een ruim toetsenbord en (Engelstalige) Windows XP Home Edition.

De Hanns Note is kleiner dan een A4-tje (260x180x34mm) en weegt slechts 1,2kg. Het scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 en is verder naast de eerder genoemde camera ook voorzien van een kaartlezer. De accu bestaat uit 6 lithium-ion cellen voor 5 uur gebruik en heeft een lange levensduur.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3017161). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×