Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Papieren USB-stick Boardy

 

De Nederlandse ondernemingen Hebbuzz en Pit Reclame hebben een papieren usb-stick ontwikkeld die volledig recyclebaar is. De Boardy usb-stick wordt door beide firma's gepromoot als het ultieme relatiegeschenk.

De ontwikkelingen op gebied van duurzame en milieuvriendelijke producten staan gelukkig nog lang niet stil. Ook in het kader van maatschappelijk verantwoord opereren vinden er steeds nieuwe ontwikkelingen plaats. De gebruiker kan nu dus  digitale bestanden op een usb-stick van papier opslaan, een groen product dat is ontstaan door de samenwerking tussen de bedrijven Hebbuzz en Pit Reclame.

De Boardy usb-stick kent dezelfde functionaliteit als een conventionele usb-stick. Het product is echter volledig recyclebaar. De elektronica kan worden hergebruikt en het karton mag met het oud papier mee. De stick wordt in Nederland geproduceerd. Belangrijk voordeel aan de Boardy is dat er voor verkoop geen additionele verpakkingsmaterialen nodig zijn. De lichtgewicht stick is namelijk op te vouwen tot een klein envelopje. Een communicatiemiddel/relatiegeschenk dus voor bedrijven die zich op een groene manier willen profileren.

 Leuke bijkomstigheid is dat het product naar eigen wens kan worden uitgevoerd. Het papier kan namelijk 2-zijdig  bedrukt worden. Op de usb-stick zelf kan uiteraard nog de nodige digitale informatie worden toegevoegd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3017182). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×