Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Netgear introduceert WNR1000 draadloze N150 router

 

Leverancier van netwerkoplossingen Netgear brengt de draadloze N150 router WNR1000 op de markt. De router is een toevoeging aan de serie van Rangemax draadloze routers voor thuis- en kleinzakelijkgebruik. De WNR1000 is speciaal ontworpen voor gebruikers die de snelheid en het bereik van het thuisnetwerk willen optimaliseren.

De nieuwe  draadloze N150 router WNR1000 van Netgear biedt genoeg bandbreedte om tegelijkertijd te surfen op het internet, mp3's te downloaden, bestanden te delen, te telefoneren via het internet en video's te streamen. De WNR1000 overbrugt lange afstanden waardoor er ook op lastige plekken thuis of op kantoor nog steeds goed bereik is. Dankzij de geavanceerde draadloze N-technologie is er een snelheid mogelijk van 150 Mbps en dus vele malen hoger dan bij een normaal draadloos G-netwerk. Door een ingebouwde krachtige antenne is bovendien het bereik aanmerkelijk vergroot.

De belangrijkste specificaties van de WNR1000-router zijn: dubbele firewall bescherming, DoS aanval preventie, beveiligde Wi-Fi toegang (WPA2-PSK, WPA-PSK) en WEP, Wi-Fi Protected Setup en laag stroomverbruik.
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3023596). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×