Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Inprove introduceert ZFS-gebaseerde unified storage

 

Inprove, specialist op het gebied van storage en virtualisatie, introduceert de NXA-3000 Appliance. Dit is een Enterprise Storage Systeem, gebaseerd op het Zettabyte File System (zfs), met volledige integratie voor VMware en Xen.

De NXA-3000 biedt een aantal onderscheidende features, zoals gebruik van Hybrid Storage Pools (HSP). Solid State Disks (SSD) worden met SATA disks gecombineerd, wat zeer hoge storage performance oplevert. Het licentiemodel is eenvoudig, alle protocollen en features zijn inbegrepen, waardoor kosten voor uitbreiding transparant zijn. De NXA-3000 is schaalbaar tot 236 Terabyte en is leverbaar in single of cluster versie.

De NXA-3000 NAS/SAN Appliance ondersteunt zowel file-gebaseerde, block-gebaseerde en fiber channel storage. De standaard geleverde protocollen zijn onder andere iSCSI, NFS, SMB/ CIFS, FTP, http, rsync en MSAD. Door het open source filesystem, heterogene block en file-replicatie en open management API, mag de NXA-3000 zich beschouwen als een 'Open Storage; systeem.

Het door Sun ontwikkelde Zettabyte File System (ZFS) is een 128-bits filesystem. De voordelen van ZFS zijn de praktisch oneindige schaalbaarheid, hoge performance, ongelimiteerd aantal snapshots, clones en bestandsgroottes. Ook biedt ZFS thin provisioning, replicatie, storage virtualisatie en compressie. Veel voorkomend storagebeheer voor ESX en Xen servers, zoals instellen van policies, backups, cloning en VM management, kan op één centrale plek worden uitgevoerd via de grafische user interface.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3040122). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×