Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Toshiba vult laptop-lijn aan met Satellite T130

 

Toshiba Information Systems Benelux introduceert een nieuwe ultra-portable notebook. Het nieuwe model is gericht op moderne, stijlbewuste consumenten en zakelijke gebruikers die niet alleen ultradraagbaarheid en een stijlvol ontwerp willen, maar ook hoge prestaties en een lange levensduur van de batterij. De Satellite T130 is het model voor consumenten, de Satellite Pro T130 is voor de zakelijke gebruikers.

De nieuwe Toshiba Satellite laptops hebben standaard 4GB geheugen aan boord. De Satellite T130 wordt aangedreven door een Intel Pentium Processor SU2700 terwijl de Satellite Pro T130 wordt aangedreven door een Intel Core 2 Solo Processor SU3500. De Satellite T130 draait onder Microsoft Windows 7 Home Edition en de Satellite Pro-versie wordt geleverd met Windows 7 Professional Edition.

De nieuwe laptops beschikken over een Touch Pad met Multi-Touch Control, om het scrollen te vergemakkelijken, terwijl het full-size toetsenbord het typen comfortabel maakt. Daarnaast zorgt Toshiba ConfigFree voor een eenvoudige netwerkconfiguratie en online toegang.

De Satellite T130 biedt een breed scala aan verbindingsmogelijkheden, waaronder Fast Ethernet, ingebouwde wlan (IEEE 802.11 a/b/g/n) met een Diversity Antenne en Bluetooth 2.1 + EDR. Verder is de laptop voorbereid voor mobiel breedband, met downloadsnelheden tot 7,2 Mbit/s. Daarnaast beschikt de Satellite T130 over een 5-in-1 Bridge Media adapter en drie USB 2.0-poorten. Een geïntegreerde 3D-effect sensor beschermt de gegevens die zijn opgeslagen op de harddisk drive (tot 500 GB) in geval van vallen of stoten. Het 13,3 inch TruBrite led-backlit breedbeeldscherm heeft een beeldverhouding van 16:9 en een resolutie van 1366 x 768 pixels.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3095963). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×