Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Flexibele cloud computing van HDS

 

man cloud laptop kantoor

Hitachi Data Systems, leverancier van Services Oriented Storage Solutions kondigt een nieuw portfolio cloud-technologieën aan. Hiermee wil de opslagspecialist de toepassing van zakelijke cloud computing-omgevingen stimuleren en vereenvoudigen.

Het nieuwe cloud-portfolio van Hitachi data Systems (HDS) bevat een serie geïntegreerde oplossingen om een gevirtualiseerde pool voor block, file en content storage te creëren. Hiermee worden de verschillende toepassingen van cloud computing ondersteund en kunnen organisaties cloud computing in hun eigen tempo implementeren. Als onderdeel van het cloud computing-aanbod, introduceert Hitachi ook het nieuwe Content Platform dat zowel beveiliging als betrouwbaarheid voor cloud-infrastructuren garandeert.

Met storage-virtualisatie levert Hitachi Data Systems een veilige en flexibele omgeving, die ook privacy biedt in gedeelde cloud-infrastructuren. Door het ondersteunen van verschillende protocollen en technologieën van derden wordt de cloud-omgeving niet een aparte silo. Bovendien blijven bedrijven en service providers met hun nieuwe cloud-infrastructuur profiteren van eerder gedane investeringen in hardware en software en hoeven er geen onderdelen van de infrastructuur vervangen of aangepast te worden.

Met het geïntegreerde portfolio cloud-oplossingen beschikken klanten over een flexibele cloud-infrastructuur waarmee zij hun ict-omgeving efficiënter kunnen beheren vanuit een enkelvoudige command suite. Daarnaast kunnen ze sneller inspelen op de veranderende eisen op het gebied van storage-beschikbaarheid en -performance en zijn ze in staat hun data voordeliger te beveiligen. De bedrijfsinformatie is overal en altijd snel te vinden en te gebruiken.

Het nieuwe Hitachi Content Platform biedt cloud storage, archivering en business continuity. Daarnaast schermt het bedrijfskritische data binnen een omgeving af om ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Verder is het mogelijk voor specifieke data intelligent content storage toe te passen die meer functionaliteit biedt dan alleen traditionele archivering van data.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3110233). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×