Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dell 10GbE-controllers voor storage arrays

 

Dell introduceert 10GbE-controllers binnen de storage arrays uit zijn EqualLogic PS6000-serie. De nieuwe EqualLogic PS6010 en PS6510 bieden tot tien keer meer bandbreedte per poort en tot 2,5 keer meer bandbreedte per array dan eerdere versies. Dell heeft daarnaast zijn bestaande Dell ProConsult Storage Consolidation-diensten uitgebreid om klanten een praktische en resultaatgerichte manier te bieden om complexe problemen op het gebied van opslag op te lossen.

De nieuwste 10GbE EqualLogic-arrays bieden een hoog prestatieniveau voor bedrijfstoepassingen zoals Oracle en Microsoft SQL-databasetoepassingen, streaming video en workloads die veel bandbreedte verbruiken. Dell introduceert daarnaast de EqualLogic PS6500X en versie 4.3 van de EqualLogic-firmware, die gezamenlijk de capaciteit van de EqualLogic PS-productreeks aanzienlijk vergroten. Hierdoor kunnen groepen die met de EqualLogic PS6500X met 10K SAS-drives zijn uitgerust schalen naar meer dan 460TB aan capaciteit per groep, in vergelijking met 115,2TB per groep voor eerdere versies. Deze verbeteringen stellen klanten daarnaast in staat om een EqualLogic-architectuur naar een capaciteit van 768TB per groep op te schalen met behulp van de EqualLogic PS6500E.

Dell heeft daarnaast zijn bestaande Dell ProConsult Storage Consolidation-diensten uitgebreid om klanten een praktische en resultaatgerichte manier te bieden om complexe problemen op het gebied van opslag op te lossen. Deze dienst biedt klanten inzicht in de voordelen die consolidatie hen kan bieden en helpt hen met de selectie en het ontwerp van de juiste technologische componenten, het integreren van technologie en het realiseren van het juiste niveau van prestatie en gegevensbeveiliging.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3203279). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×