Managed hosting door True

Nieuwe EMC SourceOne Email Supervisor

EMC, speler in informatie-infrastructuuroplossingen, presenteert EMC SourceOne Email Supervisor. De nieuwste aanvulling op het information governance portfolio van EMC stelt organisaties in staat om ontvangen en verzonden e-mails en IM-berichten op een efficiënte manier te monitoren voor compliancy met interne policies en externe wet- en regelgeving.

Met SourceOne Email Supervisor is het mogelijk om steekproefsgewijs geïndexeerde communicatie uit het archief te controleren en bewijs van deze stelselmatige controles te bewaren, aldus EMC. Steeds meer organisaties hebben te maken met wet- regelgeving rondom elektronische communicatie. Zowel financiële als zorginstellingen hebben hiermee te maken wanneer het gaat om bijvoorbeeld ethiek en privacy. En ook communicatie rondom intellectueel eigendom, financiële informatie als hr-dossiers, ongeacht in welke organisatie, moet vertrouwelijk plaatsvinden.

EMC zegt dat EMC SourceOne Email Supervisor een efficiënte manier biedt om communicatie van en naar de gebruikers te beoordelen. Email Supervisor biedt onder andere flexibiliteit in het definiëren en aanpassen van richtlijnen voor het nemen van review steekproeven. Verder  is er de mogelijkheid voor supervisors om reviewgroepen aan te maken en te beheren en om werknemers aan groepen toe te voegen. Ook biedt het intuïtieve navigatie naar de gemarkeerde tekst (zowel in body tekst als in attachments), die aangeeft waarom de boodschap voor review is geselecteerd. Tot slot biedt het een ‘proof of compliance' voor de zeer strikte National Association of Securities Dealers (NASD) 3010 regulering door middel van uitgebreide rapportages.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-03-10T11:17:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.