Managed hosting door True

Hitachi introduceert Unified Compute Platform

Hitachi Data Systems, leverancier van Service Oriented Storage-oplossingen, biedt organisaties een efficiëntere manier om applicaties in virtuele omgevingen uit te rollen en te beheren. Het Hitachi Unified Compute Platform is volgens HDS het eerste open en geïntegreerde rekenplatform voor enterprise datacenters.

HDS introduceert het Hitachi Unified Compute Platform, het eerste open en geïntegreerde rekenplatform voor enterprise datacenters, inclusief private en publieke cloud-toepassingen. HDS kondigt ook een wereldwijde oem-overeenkomst aan voor de distributie van Microsoft Windows Server 2008 R2, Microsoft System Center suite en Microsoft SQL Server 2008 producten.

Het Hitachi Unified Compute Platform levert een intelligente integratielaag voor het geautomatiseerd en dynamisch beheren van servers, storage, netwerk en applicaties als een collectieve eenheid. Het platform biedt voordelen voor grootschalige rekenomgevingen als het flexibel aanpassen van de it-omgeving aan de zakelijke doelstellingen, vermindering van kosten en risico's en het gebruik van vooraanstaande Hitachi en Microsoft technologieën.

Met het Hitachi Unified Compute Platform beheren klanten centraal hun end-to-end processen voor meerdere datacenters als één eenheid, in lijn met de zakelijke processen. De geïntegreerde provisioning en efficiënte procesuitvoering, samen met een san-integratie, leveren een hoge mate van schaalbaarheid en betrouwbaarheid voor disaster recovery en continu beschikbare systemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-04-20T15:54:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.