Managed hosting door True

Bull verjongt mainframe met novascale gcos

Met de nieuwe novascale gcos 9010 levert Bull een oplossing die tegemoetkomt aan eisen als beveiliging van bedrijfskritische gegevens, hoge applicatieprestaties en de optimalisatie van de beschikbare it-middelen. Tegelijkertijd is het systeem gebaseerd op open industriestandaarden en open source.

Jarenlang hebben organisaties gereageerd op de veranderende behoefte aan informatie en de explosieve groei van data met het simpelweg bijschakelen van servers. Maar aan dit soort groei kleven veel risico's: steeds complexer systeembeheer, een hogere totale cost of ownership, hogere energierekeningen, slechtere gegevensbeveiliging en verslechtering van de applicatieprestaties.

Bull zegt met de novascale gcos 9010 een systeem te bieden dat aan deze problemen een eind maakt. Het ontwerp van de novascale gcos 9010 op basis van open source biedt organisaties maximale vrijheid. Met de PostgreSQL-database, combineert het open software en intensieve productie met hoge niveaus van prestaties en betrouwbaarheid. De interoperabiliteit-tools waarborgen dat traditionele applicaties geschreven in Cobol, effectief en probleemloos combineren met de nieuwe Java-gebaseerde applicaties.

Het ontwerp van deze nieuwe generatie novascale gcos-systemen profiteert van nieuwe technologieën - vooral de nieuwe Intel-processoren, geheugen en harde schijf sub-systemen - die zorgen voor vermindering van het elektriciteitsverbruik en warmteafvoer, in combinatie met een kleinere 'voetafdruk'. Dit alles is in overeenstemming met Bull's Bio Data Center-aanpak, gericht op het creëren van milieuvriendelijker, schaalbare datacenters, ontworpen om te voldoen aan de hoogste service levels.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-05-04T10:22:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.