Managed hosting door True

Nieuwe back-up en recovery-dienst voor Windows

Löwensteijn IT biedt een back-up en disaster recovery-dienst aan klanten. De oplossing is speciaal voor applicaties die werken op/met Microsoft Windows. Het gehele systeem wordt continu bewaakt en is te herstellen in minuten, aldus de ict-dienstverlener.

Door gebruik te maken van de nieuwste technologie, is het mogelijk om een betaalbare oplossing te bieden die volledige bescherming biedt voor zowel het Windows-besturingssysteem en de daarop draaiende applicaties, aldus Löwensteijn IT. De oplossing bestaat uit back-up, hoge beschikbaarheid en disaster recovery. Deze service kan een herstel uitvoeren op basis van applicatie recall. Door middel van snapshots wordt de Windows-applicatieomgeving automatisch en continu beveiligd.

Sharepoint

Door volledige integratie met Microsoft SQL, Exchange en SharePoint, is applicatie 'health monitoring" mogelijk, waardoor automatisch een back-up wordt getest of deze wel te herstellen is. Het herstellen van alle soorten storingen is mogelijk, van een document, e-mail of Sharepoint-item tot de volledige Exchange-, SQL- of Sharepoint-omgeving.

De oplossing is flexibel en schaalbaar en voor het volledig 'disaster recovery proof' zijn worden de data, servers en clients continu gesynchroniseerd naar een uitwijkcentrum. Het grote voordeel hiervan is dat er een volledige virtuele omgeving in 'hot standby' draait, die zeer snel kan worden opgestart in het geval van een calamiteit.

Minimaal dataverlies

In het geval dat een volledige locatie uitvalt, dan kan de virtuele 'hot standby' omgeving worden opgestart en wordt via een beveiligde klantportaal beschikbaar gemaakt, zodat de klant er via elke internetaansluiting bij kan en gewoon kan doorwerken. Terwijl de klant doorwerkt gaat Löwensteijn IT aan de slag met met herstellen van de servers en clients, die zowel op de gelijke als op andere hardware kunnen worden hersteld met een minimaal dataverlies.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-11-22T09:42:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.