Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ricoh lanceert nieuwe A4-MFP’s

Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van it- en documentmanagement oplossingen, heeft zijn portfolio uitgebreid met twee eigentijdse, efficiënte A4-multifunctionals: de MP C300 en MP C400. Daarmee komt Ricoh tegemoet aan de behoefte van zakelijke ondernemingen om uitsluitend A4 te printen op een hoogwaardige A4-multifunctional met een aantal extra handige functionaliteiten.

De MP C300 en MP C400 maken het aanbod van Ricoh in het kleuren multifunctional-segment volledig. Beide apparaten beschikken over veel gevraagde functionaliteiten: naast de basisfuncties kopiëren en printen, kunnen de MP C300 en MP C400 scannen (zowel naar mail als naar map) en direct printen vanaf een usb-stick. De multifunctionals bieden daarnaast ook de afwerkmogelijkheid om documenten in hard copy en geniet beschikbaar te hebben. De capaciteit van de nieuwste A4 MFP bedraagt 30/40 pagina’s per minuut. Opvallend is het beweegbare grote kleurendisplay, dat alle verrichtingen en taken eenvoudig en begrijpelijk weergeeft.

Bijzondere feature van de MP C300 en MP C400 is dat het apparaten een besparing kunnen opleveren in energie- en papierverbruik. De MP C300 en MP C400 vervangen meerdere printers en bieden de mogelijkheid om de functie verplicht dubbelzijdig afdrukken te activeren. Daarnaast kan het papierverbruik worden beheerd door de printopdrachten van de gebruikers te quoteren per individu of groep.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-12-20T10:23:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.