Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HDS levert Converged Data Center oplossingen

 

Hitachi Data Systems (HDS), leverancier van IT-storage-technologieën en datacenter-producten en -diensten, kondigt de eerste oplossing uit het portfolio van Converged Data Center-oplossingen aan. De oplossingen automatiseren, versnellen en vereenvoudigen de inzet van cloud, aldus HDS. Hitachi Converged Data Center-oplossingen combineren en optimaliseren storagesystemen en compute blades van Hitachi alsook de standaard netwerkinfrastructuur-componenten voor diverse applicaties en cloudomgevingen.

Hitachi Converged Data Center-oplossingen maken het mogelijk een cloudfundering - of cloudinfrastructuur - te creëren. Hiervoor worden geïntegreerde, gedeelde componenten inclusief storage-, compute- en datanetwerken gebruikt. Veel organisaties willen de voordelen van een private cloud maar weten niet hoe ze moeten beginnen. Dit komt doordat er nog weinig standaarden, integraties en certificeringen zijn voor cloudimplementaties die voorspellende en betrouwbare resultaten geven, aldus HDS. De samenkomst van storage-, compute- en netwerkelementen, die Hitachi Converged Data Center-oplossingen bieden, levert volgens de leverancier voordelen in betrouwbaarheid, implementatiesnelheid, performance en beheer.

De nieuwe set van Converged-oplossingen bevat ten eerste Hitachi oplossingen gebouwd op Microsoft Hyper-V Cloud Fast Track. Dit is een combinatie van Hitachi-storage en -compute met netwerk en Microsoft Windows Server 2008 R2 met Hyper-V en System Center voor een hoge performance van private cloud-infrastructuren en toegang tot verdere automatisering en uitbreiding. Ten tweede is er Hitachi Converged Platform voor Microsoft Exchange 2010. Dit is een geteste applicatie specifieke Converged-oplossingen. Ontworpen voor snelle implementatie en nauwe integratie met de nieuwe features van Exchange 2010, zoals eenvoudig aan te passen voorspelbare performance en schaalbaarheid. Dit alles wordt wereldwijd ondersteund door Hitachi en geleverd in een eenvoudig te bestellen pakket, zo zegt HDS.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3992487). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×