Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Riverbed breidt cloud storage gateway uit

 

Riverbed Technology introduceert drie nieuwe Whitewater cloud storage gateway-modellen, die ontwikkeld zijn om databescherming te optimaliseren. De nieuwe Whitewater-oplossingen maken beveiliging van public cloud-data beschikbaar voor meer organisaties waaronder in het mkb.

De nieuwe Whitewater-modellen 510 en 710 zijn ontworpen voor het mkb, terwijl Whitewater model 2010 geschikt is voor middelgrote organisaties en zich ook richt op grote organisaties. Met deze nieuwe modellen komen de Whitewater cloud storage gateways tegemoet aan de behoeften van organisaties van verschillende groottes en in verschillende branches. Zo kunnen bedrijven hun operationele lasten, kosten en complexiteit verlagen, terwijl ze gebruik maken van public cloud storage voor databescherming. Naast op hardware gebaseerde cloud storage gateway-applicaties, heeft Riverbed ook een virtuele versie van haar cloud storage gateway voor databescherming.

Door de Whitewater cloud storage gateways kunnen organisaties hun back-up eenvoudig en veilig optimaliseren, terwijl ze profiteren van de voordelen van de public cloud: flexibiliteit, schaalbaarheid, betalen per gebruik voor verbruik en er is geen noodzaak om de bestaande infrastructuur aan te passen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4011393). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×