Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Symantec levert Veritas Operations Manager 4.0

 

Symantec kondigt Veritas Operations Manager 4.0 aan, een gecentraliseerd managementplatform voor Veritas Storage Foundation en Veritas Cluster Server, dat handmatige taken automatiseert en de werking van it-middelen controleert

Met de nieuwe functies in Veritas Operations Manager 4.0 kunnen it-professionals actie ondernemen op basis van uitgebreide rapportages. Hierdoor verbetert de inzichtelijkheid en de controle bij het beheer van belangrijke bedrijfsdiensten in virtuele, fysieke en cloud-omgevingen, aldus Symantec. 

Het bedrijf kondigde ook Veritas Operations Manager Advanced aan, waarmee Symantec zijn ervaring gebruikt om storage management op een hoger plan te brengen. In combinatie met Veritas Operations Manager kan het bovendien uitgebreid rapporteren over fysieke en virtuele omgevingen, waarna actie kan worden ondernomen om servers en opslag te optimaliseren. Veritas Operations Manager Advanced maakt implementaties en onderhoud zonder agent mogelijk, zodat organisaties er direct mee aan de slag kunnen. Dankzij de snellere planning en de nieuwe rapportagemogelijkheden kunnen it-organisaties gehoste Storage-as-a-Service leveren, maar ook beleidsgestuurde gelaagde opslag, storage-gebruik en chargeback reporting voor multivendor opslagomgevingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4016282). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×