Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Active Storage accepteert Adobe Premiere Pro

 

Active Storage heeft bekendgemaakt dat gebruikers van Adobe Premiere Pro CS5.5 software nu volledig kunnen profiteren van de opslagoplossingen ActiveSAN en ActiveRAID. Active Storage wordt gebruikt door media en creatieve professionals voor omroep-, postproductie-, online- en archiefoplossingen.

Gebruikers van Adobe Premiere Pro CS5.5 kunnen nu profiteren van een workflow met hoge doorvoer en gedeelde opslag, zonder dat ze ingewikkelde installaties en configuraties uit hoeven te voeren of zich zorgen hoeven te maken over compatibiliteit. Gebruikers kunnen van opnemen tot bewerken, voltooien en playout (transmissie) werken met samenwerking op bestandsniveaus in een media-geoptimaliseerde gedeelde omgeving met gemengde platformen. Werkgroepen kunnen worden opgeschaald van slechts een paar gebruikers tot honderden.

ActiveSAN en ActiveRAID, gecombineerd met Active's administratie- en bewakingstools, stellen gebruikers van Adobe in staat een workflow-productiviteit vrij te maken door gebruikers toe te staan bedrijfsmiddelen te bekijken, delen en opbouwen binnen een met video geoptimaliseerd storage area network, waardoor gebruikers van Mac en Windows kunnen samenwerken met de door hun gekozen mediahulpmiddelen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4181437). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×