Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Juniper vergroot capaciteit MX Series-routers

 

Juniper Networks verhoogt de capaciteit van zijn Juniper Networks MX 3D Universal Edge Routers. Daarvoor is een fabric-upgrade beschikbaar voor bestaande MX-chassis. Organisaties beschermen door deze upgrade hun investeringen in het Juniper Universal Edge-portfolio.

De upgrade betreft alle MX Series-services inclusief MobileNext, een open mobiele kern voor nieuwe generatie draadloze netwerken. De upgrade ondersteunt de verdere ontwikkeling bij klanten van een open netwerkarchitectuur die schaalbaar is en groei aan de netwerkrand kan opvangen door verbeterd abonneebeheer.

De MX Series is een integraal onderdeel van het Juniper Universal Edge-portfolio. Dit is een enkelvoudige platform dat geoptimaliseerd is voor convergente dienstverlening aan de zakelijke markt, consumenten en mobiele gebruikers op basis van het open besturingssysteem Junos.

Dankzij de nieuwe doorvoermogelijkheden van de MX Series daalt het aantal benodigde netwerk-devices. Eén MX960 ondersteunt tot achtmiljoen mobiele abonnees of tienduizend zakelijke vpn's, aldus Juniper.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4187423). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×