Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cisco presenteert nieuwe strategie en oplossingen voor enterprisevideo

 

Cisco presenteert een nieuwe strategie en nieuwe productontwikkelingen voor zijn totale enterprise video-portfolio. Hiermee kunnen klanten de voordelen van video beter benutten en inzetten in de hele organisatie.

Met de snelle groei van het gebruik van enterprise video, staan organisaties voor de uitdaging om diverse losse video-oplossingen met elkaar te combineren, om zo de productiviteit te verhogen en de bedrijfsprocessen te versnellen. Cisco komt met nieuwe oplossingen voor videocontent, waarmee het voor klanten eenvoudiger wordt om video op te nemen, te verrijken en te analyseren. Hiermee wordt het onder andere gemakkelijker om videocontent te vinden en te gebruiken, op ieder apparaat en op ieder gewenst moment.

Met deze aankondiging presenteert Cisco een nieuwe benadering van enterprise videocontent, die klanten helpt bij het verbeteren van iedere fase van het video-proces, van opname tot gebruik. Hierbij gaat het onder andere om het volgende:
• Het wordt voor organisaties gemakkelijker en eenvoudiger om video op te nemen via ieder telepresence- en videoconferencingtoestel, om deze content vervolgens via het netwerk te kunnen streamen.
• Eindgebruikers krijgen de mogelijkheid om automatisch videocontent om te zetten, zodat het op ieder apparaat of via iedere applicatie bekeken kan worden. Videoanalyses zorgen ervoor dat gebruikers relevante videocontent gemakkelijk kunnen vinden.
• Het wordt gemakkelijker om videocontent te delen via meer apparaten, vooral via mobiele apparaten.
• Het wordt eenvoudiger om live en on-demand video aan te bieden aan bedrijfsvestigingen en gebruikers op andere locaties.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4200708). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×