Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HPS Industrial introduceert Ubiqconn-tablet

 

HPS Industrial, specialist in industriële computers en rack servers, voegt de Carpo-KE00R00 tablet-pc van Ubiqconn toe aan het assortiment. Deze tablet-pc is fanless met een ip-waarde van 54, waardoor hij stof- en (regen)waterdicht is. Verder beschikt de tablet-pc over WiFi, Bluetooth en 3G.

De Carpo-KE00R00 semi-rugged pc kan worden geleverd met Windows XP en Windows 7 embedded. Industriële klanten kunnen daardoor direct zelf aan de slag met eigen applicaties. De buitenbehuizing is van kunststof, de basisplaat binnenin bestaat uit metaal. Daarnaast is de pc voorzien van verwijderbare beschermhoeken. De tablet is voordeliger, handzamer en lichter dan een industriële tablet, maar wel geschikt voor industriële toepassingen. De tablet is medisch inzetbaar en is ook geschikt voor gebruik in magazijnen, als toegangscontrole en voor dataverzameling.

Door het uitgebreide assortiment aan accessoires, zoals installatiebeugels, tassen, kabels en adapters voor in voertuigen, is de tablet in de meest uiteenlopende situaties toepasbaar. De beugels zijn beschikbaar in diverse soorten en maten en zijn per direct leverbaar.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4228444). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×