Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Juniper Networks komt met Junosphere Lab

 

Juniper Networks introduceert Junosphere Lab. Deze nieuwe virtuele omgeving biedt volgens Juniper een revolutionaire nieuwe manier om netwerken te modelleren, te ontwerpen en te testen.

Junosphere Lab is een clouddienst die voorziet in on-demand netwerkontwerp en -planning op een schaal die met fysieke apparatuur onmogelijk is. Klanten kunnen vanaf vijftig dollar per dag netwerken ‘huren', waardoor ze de tijd die nodig is voor modelleren terug kunnen dringen. De dienst maakt gebruik van virtualisatie, zodat organisaties minder afhankelijk zijn van fysieke netwerklabs. De clouddienst maakt het mogelijk om virtuele netwerken te creëren en te modelleren met behulp van het Junos-besturingssysteem. De virtuele netwerken zijn volgens Juniper inzetbaar als vervanging van, of als aanvulling op fysieke testlabs, waardoor er geen eisen spelen op het gebied van voeding, koeling en ruimte. De netwerken zijn tevens geschikt voor training van technici en beheerders, aldus de netwerkleverancier.

Juniper brengt naast Junosphere Lab ook Junosphere Connector op de markt. Dit is een optionele applicatie waarmee gebruikers Junosphere-netwerken koppelen aan fysieke netwerken of laboratoriumomgevingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4242618). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×