Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NetApp introduceert NetApp FAS2240

 

NetApp heeft zijn NetApp FAS2000-portefeuille voor kleine en middelgrote bedrijven uitgebreid met de FAS2240. Deze biedt kwaliteit, eenvoud en schaalbaarheid zodat klanten onmiddellijk aan de slag kunnen gaan en kunnen meegroeien met de behoeften van hun organisatie.

FAS2240, de krachtige nieuwe aanvulling op instapsystemen van NetApp in de FAS2000-serie, zorgt voor twee- tot driemaal hogere prestaties en grotere flexibiliteit, waardoor klanten hun storage-investeringen kunnen maximaliseren, veeleisende workloads kunnen ondersteunen en nieuwe voorzieningen kunnen toevoegen naarmate hun bedrijfsbehoeften veranderen.

NetApp OnCommand System Manager 2.0 is ontwikkeld voor it-generalisten om het instellen en beheren van NetApp-storage te vereenvoudigen, te regelen en te automatiseren. Deze eenvoudige en gebruiksvriendelijke managementtool wordt geleverd bij de aanschaf van deze systemen om klanten te helpen bij het verhogen van hun storage- en service-efficiency, het verhogen van de productiviteit en het verminderen van de impact die storagemanagement heeft op beperkte it-resources.

De FAS2000-serie maakt gebruik van de nieuwste versie van het Data ONTAP-besturingssysteem, waardoor klanten beschikken over een uniform, schaalbaar platform dat meerdere workloads ondersteunt en voor de flexibiliteit zorgt die nodig is om te voldoen aan toenemende bedrijfsbehoeften.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4265504). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×