Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fujitsu presenteert de Eternus DX8700 S2

 

De Eternus DX8700 S2 van Fujitsu is een nieuw, high-end diskstorage-systeem op basis van modulaire bouw. Dankzij de modulaire architectuur kunnen bedrijven het systeem uitbreiden als ze meer datacapaciteit nodig hebben. Zo voorkomen bedrijven dat ze vastzitten aan een bepaalde datacapaciteit en later moeten omschakelen naar een groter systeem.

De Eternus DX S2-serie is gebaseerd op het ‘Flexible Data Safe'-concept van Fujitsu. Dit betekent dat klanten hun initiële investering kunnen beperken tot een klein systeem vanaf twee controller modules (CM) en vier drive enclosures (DE). Indien gewenst kunnen bedrijven opschalen naar een systeem tot acht CM en 3072 disk drives. Iedere module heeft een nieuwe geminimaliseerde form factor die in een standaard 19-inch datacenter rack past.

Nieuwe functies van het Eternus DX8700 S2-systeem zijn onder andere het datamanagementconcept, dat een hoger niveau van automatisering van storage tiering biedt, waaronder ondersteuning voor andere disktypes en -capaciteiten. Dataverwerking verloopt nu 300 procent sneller en Fujitsu heeft meer connectable host systems gecertificeerd. Tot slot zijn de databeveiligingsfuncties verbeterd door de introductie van self-encrypting disk drives.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4269299). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over



Lees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×