Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Juniper introduceert draadloos access point

 

Juniper Networks lanceert een nieuwe draadloze access point op basis van 3-stream 802.11n. De oplossing is ontwikkeld om de netwerkcapaciteit van data-intensieve WiFi-omgevingen te vergroten.

De WLA532 is onderdeel van de WLA Series en een aanvulling op het Juniper Simply Connected-portfolio. De WLA532 staat borg voor connectiviteit, wanneer grote aantallen gebruikers gelijktijdig bandbreedte-intensieve applicaties benaderen via mobiele apparatuur, zoals een iPad, smartphone of laptop, zegt de leverancier. Juniper Networks levert de WLA532 met een reeks van mogelijkheden voor bandbreedte- en interferentiebeheer. Daarnaast heeft de access point een laag stroomverbruik. Verschillende beveiligingsmogelijkheden zorgen voor  toegang tot veeleisende en bedrijfskritische omgevingen.

 De WLA532 geeft de it-afdeling inzicht in en toegang tot netwerkinterferentiebronnen via de spectrumanalysemogelijkheden in het planningproces. Daarnaast verbetert dit model volgens Juniper de algemene netwerkbetrouwbaarheid. Er is minder support nodig, omdat bij plaatsing van de access points rekening gehouden wordt met bekende interferentiebronnen, aldus Juniper.

De WLA532 ondersteunt TPM (Trusted Platform Module) voor het authenticeren van de hard- en software. Het nieuwe model ondersteunt tevens vaste encryptieversnelling voor veilige hogesnelheidverbindingen naar wlan-sites op afstand, aldus de netwerkleverancier.

De oplossing voorziet in ondersteuning van gelijktijdige dataservices en in WiFi-spectrumanalyse. Daarnaast ondersteunt de WLA532 load balancing voor zowel 2.4 GHz- als 5 GHz-frequenties dankzij een interne antenneontwerp.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4283277). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×