Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Appstax introduceert WhomToCall?

 

WhomToCall? brengt social media naar je telefoon. Plan zelf, of laat collega’s bel-acties voor jou plannen. Laat je verrassen door LinkedIn updates. Handig voor netwerken, bijvoorbeeld in de file. Direct weten wie je zou kunnen bellen en waarom. WhomToCall? maakt netwerken logisch, gemakkelijk en leuk!

Appstax, het applicatie ontwikkelbedrijf van Brainstax, heeft de nieuwe applicatie WhomToCall? gelanceerd. Op 15 November werd gelijk de award voor beste B2B app van Nederland in de wacht gesleept op het ‘Bedrijf zoekt App’ event op de High Tech Campus in Eindhoven. WhomToCall? is ontstaan vanuit de behoefte relaties op het juiste moment en met een goede reden te bellen.

Daardoor ben jij één van de eersten die iemand feliciteert met een nieuwe baan of een diploma. Naast de koppeling tussen je telefooncontacten en LinkedIn updates, kun je eigen belbehoeften toevoegen aan deze lijst. Na het gesprek de belangrijkste gegevens vastleggen voor het volgende contactmoment behoort natuurlijk ook tot de standaard mogelijkheden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4284644). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×