Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Red Hat introduceert Storage Software Appliance

 

Red Hat, leverancier van opensourceoplossingen, kondigt de beschikbaarheid aan van Red Hat Storage Software Appliance, Red Hat's eerste geïntegreerde product dat scale-out storage voor ongestructureerde data levert.

Begin oktober nam Red Hat het bedrijf Gluster over, een technologieleverancier van scale-out storage voor open source opslagsystemen. Door die overname zegt Red Hat zijn oplossingenportfolio te hebben verbreed voor het beheer en opslag van ongestructureerde data. Het nieuwe storage team bij Red Hat lanceert inmiddels haar eerste product, de Red Hat Storage Software Appliance.

Red Hat Storage Software Appliance is gebouwd op GlusterFS 3.2 en Red Hat Enterprise Linux 6.1. Deze software-only appliance stelt bedrijven in staat om met fysieke opslag om te gaan als een gevirtualiseerde, gestandaardiseerde en schaalbare storage pool.

De appliance kan volgens Red Hat interessant zijn voor organisaties met grote opslag volumes en gemengde workloads, zoals digitale media bedrijven, content delivery networks, maar ook omgevingen met veel near-line storage, file sharing, back-up en archivering activiteiten. Door het verder toenemen van de digitalisering zullen er nieuwe storage uitdagingen ontstaan, zoals stijgende kosten en het gebrek aan schaalbaarheid. Red Hat Storage Appliance Software probeert  op deze problematiek in te spelen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4334840). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×