Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Aerohive Networks introduceert network as a service

 

Wlan-leverancier Aerohive Networks introduceert Branch on Demand. Dit is een ‘network-as-a-service’ (NaaS), speciaal ontwikkeld voor kleine bedrijven en telewerkers. Branch in Demand is geschikt voor middelgrote organisaties en commerciële bedrijven met decentrale vestigingen, filialen, medewerkers in buitendienstfuncties of thuiswerkers.

Branch on Demand is een kantooroplossing voor gespreide werkplekken die draadloze of bedrade toegang biedt, beheer en beveiliging, en bovendien routing en vpn (virtueel privé-netwerk) als een on-demand-service. Door gebruik te maken van internet kunnen alle beheerfuncties en veel ondernemingsprocedures (bedraad en draadloos) geautomatiseerd en efficiënter worden uitgevoerd, aldus Aerohive. Bijvoorbeeld het ip-adresbeheer en centraal toezicht. De service kan direct gekocht of als jaarabonnement afgenomen worden.  De startprijs bedraagt 109 dollar voor een jaarabonnement per vestiging, inclusief beheer, ondersteuning en zelfs hardware-aanpassingen.

Tevens heeft Aerohive bekendgemaakt partnerovereenkomsten te hebben gesloten met de (cloud-)beveiligingsspecialisten Websense en Barracuda Networks. Door Aerohive's Cloud Services Platform te gebruiken en met de eigen cloud proxy-technologie (waarvoor patent is aangevraagd), integreert Aerohive de op cloud gebaseerde partneroplossingen om ook L4-7 beveiligingsdienstverlening aan te bieden aan de kleinste vestigingen of telewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4337122). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×