Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NetApp en Cloudera bieden Hadoop-oplossing

 

Dataopslagleverancier NetApp heeft de NetApp Open Solution voor Hadoop geïntroduceerd. Dit is een voorgeconfigureerde oplossing waarmee organisaties hun Hadoop-implementaties kunnen optimaliseren. NetApp gaat met de introductie van deze oplossing de samenwerking aan met Cloudera, speler op het gebied van Apache Hadoop-gebaseerde software.

De twee leveranciers distribueren samen de NetApp Open Solution voor Hadoop in combinatie met Cloudera Distribution, inclusief Apache Hadoop (CDH). Daarnaast bieden beide partijen Cloudera Enterprise, een dienst op abonnementsbasis bestaande uit Cloudera Support en Hadoop-managementsoftware. De samenwerking biedt ondernemingen versnelde implementatie en inzet van Apache Hadoop, aldus NetApp en Cloudera.

NetApp Open Solution voor Hadoop is een modulair cluster voor Hadoop-implementaties en voorziet klanten van toegang en analysemogelijkheden zodat zij meer waarde uit hun data en winst uit hun big-data activa kunnen halen, aldus de twee leveranciers. Klanten kunnen hun bestaande server- en databasesystemen inzetten om analyses uit te voeren op extreem grote datasets.

CDH speelt een rol in de implementatie en het gebruik van Apache Hadoop. Bedrijven zijn daardoor in staat om de operationele levenscyclus van hun Apache Hadoop-systemen te beheren omdat CDH inzichtelijkheid biedt in Hadoop-clusters. Ook zorgt de oplossing voor automatische systeemveranderingen die nodig zijn om de kwaliteit van bedrijfsactiviteiten te waarborgen, aldus NetApp en Cloudera.

NetApp Open Solution voor Hadoop is beschikbaar binnen NetApp-storageplatforms uit de e-serie en de FAS-serie

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4337208). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×