Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ciena introduceert WaveLogic 3 technologie

 

Netwerkspecialist Ciena introduceert WaveLogic 3, de eerste coherente technologie in de sector die schaalbaar is tot 400Gb/s en waarvan de software programmeerbaar is. Dankzij deze nieuwe generatie siliciumchips kunnen serviceproviders volgens de ontwikkelaar de overgang naar dynamische, softwaregedefinieerde terabitnetwerken versnellen en de netwerkkosten reduceren.

Ciena voegt met de WaveLogic 3 technologie intelligentie toe aan optische netwerken en de software is programmeerbaar. Hierdoor kunnen netwerkoperators de prestaties van de optische gegevensoverdracht continu bewaken en kunnen zij snel reageren op de behoeften vanuit het netwerk. WaveLogic 3 helpt bij het optimaliseren van bestaande optische netwerken voor een scala aan toepassingen - inclusief low latency - in metro, ultra-long haul en submarine netwerken, met snelheden die schaalbaar zijn van 100Gb/s tot 400Gb/s.

De nieuwe coherente optische processors van Ciena helpen serviceproviders om meer capaciteit te verkrijgen uit bestaande glasvezelkabels om zo het transport van hedendaagse bandbreedte-intensieve toepassingen te vereenvoudigen en de netwerkkosten te verlagen. WaveLogic 3 is geschikt voor meerdere 100G kanalen in metro en long haul omgevingen en verdubbelt hiermee de capaciteit van de huidige 100G netwerken en biedt netwerkoperators een efficiënt migratiepad naar terabitnetwerken.

Netwerkoperators kunnen hoge bandbreedte diensten eenvoudig en snel activeren als de behoeften van eindgebruikers of applicaties veranderen. Dit vergroot de flexibiliteit naar eindgebruikers met tegelijkertijd lagere netwerkkosten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4439044). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×