Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NexentaVSA for VMware versnelt VDI-implementaties

 

Nexenta introduceert NexentaVSA for VMware View. Deze storageoplossing is in het kader van VMware’s Rapid Desktop Program gecertificeerd voor gebruik in combinatie met industriestandaard hardware. Deze certificering stelt Nexenta in staat om virtual desktop infrastructure (vdi)-implementaties verder te stroomlijnen en te versnellen en de total cost of ownership (tco) te verlagen.


Tijdens het certificeringproces van het Rapid Desktop Program van VMware doorstond NexentaVSA for VMware View met succes een aantal strenge benchmarktests, waaronder een simulatie van uiteenlopende vdi-workloads op standaard Intel-gebaseerde servers. NexentaVSA for VMware View is een kant-en-klare en vooraf gedefinieerde oplossing voor bedrijven die het proces van identificatie, evaluatie, selectie en implementatie van vdi-oplossingen willen versnellen.

NexentaVSA for VMware View is speciaal ontwikkeld om de implementatie en het beheer van opslagbronnen voor vdi-installaties te vereenvoudigen door integratie met VMware vSphere, VMware vCenter Server en NexentaStor voor virtuele opslag. De oplossing biedt real-time analysemogelijkheden voor probleemoplossing, metingen en het monitoren van de implementatie. Klanten krijgen daarnaast de beschikking over mogelijkheden voor het optimaliseren van de omvang, configuratie en schaalbaarheid van hun opslaginfrastructuur voor vdi.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4502491). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.