Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cloud-opslag toegankelijk met EMC Atmos

De integratie van Iomega netwerkopslag oplossingen met EMC Atmos vereenvoudigen cloud computing voor het mkb, bijkantoren en grotere ondernemingen waardoor ze een gemakkelijke toegang tot alleAtmos-powered cloud over de hele wereld krijgen. De nieuwe Iomega StorCenter PX Server voor netwerkopslag, uitgerust met de nieuwe versie van EMC LifeLine-software integreert de client software Atmos Connector.

EMC Atmos is ontworpen voor een krachtig en efficiënt beheer van wereldwijd gedistribueerde cloud storage, voor grote data-volumes. Service providers en ondernemingen kunnen snel nieuwe diensten implementeren met Atmos en Atmos Cloud Delivery Platform, een complementaire software die gebruikt wordt voor het leveren en beheren van SaaS in een Atmos cloud. De Atmos-powered cloud storage is vooral belangrijk voor zakelijke gebruikers van Iomega StorCenter die opteren voor een cloud storage service.

Iomega network storage producten variëren van de double drive desktop Iomega StorCenter ix2, ook beschikbaar met schijfloze configuraties tot 6 TB en het quad-drive desktop Iomega StorCenter ix4 biedt tot 12 TB aan opslagruimte tot de Iomega StorCenter PX Server Class Series van desktop modellen en modellen voor rekmontage.

De Iomega px4-300d maakt gebruik van vier hdd-bays en biedt tot 12 TB aan opslagruimte, de StorCenter px6-300d is uitgerust met zes hdd-bays tot 18 TB . Beide modellen zijn leverbaar zonder harde schijf, gedeeltelijk en volledig voorzien van modules waarin 2,5-inch en 3,5 inch hdd-drives passen, maar ookssdD-drives.

De Iomega StorCenter px12-350r Network Storage Array Server Class Series, het vlaggenschip van Iomega voor rekmontage, is een krachtig netwerk storage oplossing die de hoogste prestaties en geavanceerde data-bescherming voor het mkb biedt.

De StorCenter PX12-350r, met 12 bays in 2U formaat, is ook verkrijgbaar in configuraties met 24 TB of 36TB in een array. Verder is StorCenter PX12-350r als ‘ready-to-go’ geconfigureerd, in raid 6 en 10 +2 opstelling.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.