Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Netgear breidt het 802.11 AC-assortiment uit

Dit artikel delen:

Netgear heeft twee nieuwe telgen van de 802.11ac-familie geïntroduceerd waarmee het mogelijk is om hogere WiFi-snelheden te bereiken. Hiermee voorziet het bedrijf in een groeiende behoefte van de gebruiker aan kwalitatief betere en snellere draadloze internettoegang voor de WiFi-apparaten in huis.

De producten, een draadloze router en een draadloze usb-adapter, geven laptops en pc’s toegang tot 802.11ac WiFi, nog voor deze mogelijkheid in de apparaten zelf geïntegreerd is.

De Netgear R6300 WiFi router werd eerder geïntroduceerd. Het was de eerste 802.11ac router in de industrie. Netgear breidt nu de 11ac-productlijn uit met een tweede 11ac router en een usb-adapter. De Netgear R6300 WiFi router ondersteunt gecombineerde WiFi-snelheden tot 1750 Mbps. De Netgear R6200 WiFi router die nu wordt aangekondigd en die gepositioneerd is in een lagere prijsklasse, ondersteunt gecombineerde snelheden tot 1200 Mbps. Beide producten werken met 802.11a/b/g/n om vertragingen te minimaliseren en het maximale uit de WiFi-apparaten te halen.

Netgear kondigt ook de Netgear A6200 WiFi adapter aan, een novum als het aankomt op 802.11ac dual band WiFi usb-adapters waarmee de consument makkelijk zijn bestaande pc of laptop kan verbeteren. Het bedrijf zegt daarmee voorop te lopen in de markt door de consument te voorzien van producten die hogere WiFi-snelheden leveren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.