Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fujitsu introduceert tablet en notebook in één

 

Fujitsu lanceert de Stylistic Q702. Deze hybride tablet combineert het gebruiksgemak van een snoerloos tablet met het comfort van een volwaardig toetsenbord, dat apart kan worden aangesloten en beschikt over een extra oplaadmogelijkheid.

Met de Stylistic Q702-tablet/notebook komt Fujitsu de mobiele zakelijke gebruiker tegemoet, zowel binnen als buiten het kantoor. Door het optionele toetsenbord aan de tablet te koppelen verandert deze in een handomdraai in een notebook. Dankzij de tweede batterij in het toetsenbord is het mogelijk gedurende de dag vanaf verschillende locaties te werken, zonder de tablet op een externe stroombron aan te hoeven sluiten.

Om de Stylistic Q702 te beschermen tegen krassen en stoten tijdens het dagelijks gebruik beschikt de tablet over een magnesium behuizing. Deze is niet alleen duurzaam, maar ook licht in gebruik. Zonder het toetsenbord weegt de tablet slechts 850 gram. Dat maak het apparaat geschikt voor mensen die veel onderweg zijn en die niet continu een zware laptop met zich mee willen dragen. Het scherm, dat zelfs in het volle daglicht makkelijk in gebruik is, en de waterdichte beveiliging zorgen er volgens de leverancier bovendien voor dat het model ook voldoet tijdens een zakelijke lunch in de buitenlucht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4554068). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.