Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HPS biedt zelf ontwikkelde flat panel-PC

HPS Industrial, specialist in industriële computers, voegt de vesa-mount flat panel-pc toe aan het assortiment. Deze in eigen beheer ontwikkelde unit is voorzien van een groot 42 inch scherm, die de zichtbaarheid op afstand vergroot. Het tft-display heeft een full hd-resolutie van 1920x1080. Daarnaast is de flat panel-pc voorzien van een krachtige Atom D525 cpu-kaart.

De pc is fanless, waardoor deze stofvrij blijft. Tevens is er de mogelijkheid een wireless lan-module toe te voegen voor toegang tot draadloze netwerken.

De flat panel-pc is door zijn stalen, industriële behuizing schokbestendig, waardoor deze goed past in verschillende industriële omgevingen. De pc is breed inzetbaar doordat er diverse opties leverbaar zijn, zoals een multi-touch screen en meerdere montage- en aansluitmogelijkheden. Denk hierbij aan toepassingen in de machinebouw en scheepvaart, maar ook in bijvoorbeeld bedrijfslobby’s. De unit is zodanig opgezet dat uitbreidingsmogelijkheden als een extra ssd eenvoudig kunnen worden toegevoegd.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.